Onzeker geworden door Incontinentie?
Laat ElderCare u helpen aan de juiste producten.

Urineverlies en bedplassen bij volwassenen

Urineverlies en bedplassen is een probleem waaraan veel volwassenen last ondervinden. Niet alleen is het een fysiek probleem ook is het lastig om hiermee om te gaan. ElderCare biedt daarom persoonlijk en discreet advies over hoe je hier het best mee om kunt gaan.

Bij ons kunt u terecht wanneer u een oplossing wilt vinden voor urineverlies. Zo hebben wij diverse producten in ons assortiment die ervoor kunnen zorgen dat u weer ongestoord verder kunt met uw leven. Zo hebben wij absorberende en afvoerende materialen die gebruikt kunnen worden.

Bij absorberende materialen kunt u denken aan inleggers, broekjes en onderleggers die helpen bij urineverlies en bedplassen. Bij afvoerende materialen kunt u denken aan katheters en urinezakken. Heeft u het juiste materiaal dan kunt u ongestoord u gewone activiteiten weer oppakken. Wij bieden verschillende soorten materialen van de bekende merken als Tena, Depend en Abena.

Voor meer informatie en persoonlijk advies vragen wij u om contact met ons op te nemen. U kunt vrijblijvend bellen met een van onze zorgadviseurs die u graag het juiste proefmateriaal gratis toesturen.

Klik HIER voor meer
informatie over
incontinentie
Klik HIER voor alle
voordelen op een
rijtje
Tena Abena

Onze persoonlijke
100% garantie
Als u niet tevreden bent, zijn wij dat zeker niet.
Ons team doet altijd zijn uiterste best om uw probleem op de beste manier op te lossen.
Mocht er toch iets zijn misgelopen, belt u ons. Wij zorgen met de hulp van ons team voor die oplossing op het gebied van incontinentie, die gepast is. Uw lach is onze beloning. Gegarandeerd.

Elmer & Jan Meurs