Onzeker geworden door Incontinentie?
Laat ElderCare u helpen aan de juiste producten.

Incontinentie luiers voor volwassen

ElderCare biedt diverse medische hulpmiddelen voor incontinentieproblemen. Zo is het ook mogelijk om bij ElderCare verschillende soorten incontinentie broekjes en inleggers te bestellen. Wij adviseren u graag om tot de beste keuze voor u probleem te komen.

Wanneer u last heeft van urineverlies dan is het ongemak die dit geeft goed op te lossen. ElderCare adviseert U graag in de mogelijkheden en kijkt samen met u naar de beste mogelijke oplossing. Bel daarom nu met 1 van onze zorgadviseurs: 079 – 361 0081 of vraag een gratis proefpakket aan.

ElderCare heeft een heel breed assortiment aan incontinentie materiaal voor volwassenen maar ook voor kinderen en de jeugdige die hier net tussen in zitten. Een breed assortiment met 1- en 2-delige systemen, fixatiematerialen en onderleggers van alle bekende merken bv. Tena, Depend, Abena, ect.

Klik HIER voor meer
informatie over
incontinentie
Klik HIER voor alle
voordelen op een
rijtje
Tena Abena

Onze persoonlijke
100% garantie
Als u niet tevreden bent, zijn wij dat zeker niet.
Ons team doet altijd zijn uiterste best om uw probleem op de beste manier op te lossen.
Mocht er toch iets zijn misgelopen, belt u ons. Wij zorgen met de hulp van ons team voor die oplossing op het gebied van incontinentie, die gepast is. Uw lach is onze beloning. Gegarandeerd.

Elmer & Jan Meurs