ElderCare maakt gebruik van cookies en heeft een aangepast privacy statement conform AVG – Klik voor meer informatie. Accepteren

Welkom bij ElderCare

Kwaliteit staat bij ElderCare hoog in het vaandel. Maar daarbij gaat het ons om méér dan alleen het product. Het gaat ons om het uiteindelijke comfort en aansluiting op de persoonlijke behoeften van u of uw cliënten. En onder kwaliteit verstaan we ook goede service. We begeleiden en ondersteunen u dan ook met persoonlijk advies en bijzonder snelle leveringen.

Duurzaamheid vinden we zeer belangrijk. Onze duurzame en betrouwbare producten genereren een hoog lichaamscomfort en een laag verbruik. We kennen daarbij een breed en divers assortiment van traditionele tot zeer geavanceerde, innovatieve producten.

Klantgericht werken is voor ons geen hol begrip, maar een motto. Elke klant is uniek, elke wens is weer volkomen anders. Onze deskundige medewerkers staan voor u paraat om voor iedere vraag een passende oplossing te kunnen bieden. Onze fijndistributie zorgt voor snelle en efficiënte levering. En wij dragen alle zorg voor de verdere administratieve afhandeling met de zorgverzekeraar. Dat is weer een hele zorg minder!

ElderCare is ook founding partner van KenniZ, hét kennisplatform voor zorgondernemers. Lees hier meer over wat dit platform voor u als zorgondernemer kan betekenen!

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen? Bel ons gerust op 079-3610081 voor vrijblijvend persoonlijk advies en/of informatie.

Contact gegevens
Telefoonnummer +31 79 361 0081
Faxnummer +31 79 361 4984
E-mail info@eldercare.nl
Postadres Postbus 288,
2700 AG Zoetermeer
Bezoekadres Chroomstraat 26,
2718 RR Zoetermeer