Onzeker geworden door Incontinentie?
Laat ElderCare u helpen aan de juiste producten.


Incontinentie?
Een goed advies is het halve werk. Soms is het een tijdelijk ongemak. U krijgt van ons discreet een aantal suggesties, die uw probleem helemaal oplossen. Soms heeft u echt een paar producten nodig om te testen welk u de prettigste oplossing vindt. Van ons krijgt u een ruime keuze van verschillende merken wij zijn merk onafhankelijk. Onze merken lossen meer dan 99,9% van de Nederlandse incontinentie problemen op.

Hoe krijgt u het juiste advies?
U belt of wij bellen u en bespreken uw vragen. Onze adviseuses weten door jarenlange ervaring stuk voor stuk het juiste antwoord.
Uw persoonlijke situatie en wensen nemen zij met u door. Ook al omdat wij van alle merken incontinentie materialen voeren
Een afsluitend advies is een suggestie. Bent u het er mee eens, dan stuurt ElderCare een of meerdere monsters. Of als u dat wilt, kunt u direct de oplossing bestellen.

Vergoed door uw verzekeraar?
Ja, want de incontinentie oplossingen zitten in het basispakket. Uw verzekeraar betaalt ons de rekening, die wij uit uw naam naar hem toesturen U hoeft hier niets aan te doen. En zeker niet wakker te liggen. U laat uw verzekeraar ons betalen.

U hoeft uw huis niet uit?
Ja, want onze discrete pakket wordt bij u thuisbezorgd. U hoeft uw huis echt niet meer uit.

U zult nooit meer mis grijpen?
Klopt. Eldercare biedt nog iets extra’s.
Het gratis gebruik van de ElderCare Planner.
Met deze unieke oplossing kunt u alleen of samen met de telefonische adviseuse een verbruiksplan maken.
Het slimme computer programma vertelt u wanneer u een bestelling mag verwachten. Het biedt u altijd voldoende tijd om deze voorgestelde bestelling aan te passen Zodat u altijd voldoende van uw product in huis heeft. Onze telefonische adviseuse kan u hier alles over vertellen.

Bel ons nu voor een advies gesprek: 079 - 361 0081.
Of vul ons aanvraagformulier in.
Het werkt heel simpel. Als u het aanvraagformulier invult, wordt u binnen 5 werkdagen teruggebeld door een van onze adviseuses.
Zij neemt aan de hand van dit formulier uw wensen door en adviseert u over de juiste oplossingen. Aan u om uw keuze te bepalen.
U bent maar een telefoontje verwijderd van de juiste oplossing van uw probleem.


Klik HIER voor meer
informatie over
incontinentie
Klik HIER voor meer
informatie over ons
assortiment
Klik HIER voor alle
voordelen op een
rijtje
Tena Abena

Onze persoonlijke
100% garantie
Als u niet tevreden bent, zijn wij dat zeker niet.
Ons team doet altijd zijn uiterste best om uw probleem op de beste manier op te lossen.
Mocht er toch iets zijn misgelopen, belt u ons. Wij zorgen met de hulp van ons team voor die oplossing op het gebied van incontinentie, die gepast is. Uw lach is onze beloning. Gegarandeerd.

Elmer & Jan Meurs