Onze App

De ElderCare App is een applicatie die ontwikkelt is voor de afhandeling van bestelvoorstellen op het gebied van medische disposables. Dit omvat de aandachtsgebieden continentiezorg, diabetes, wondzorg, stomazorg, facilitair en infectiepreventie. De afhandeling van deze bestelvoorstellen valt normaliter onder de verantwoordelijkheid van zorgmedewerkers met een specifiek aandachtsveld. De app helpt de aandachtsvelder om bestelvoorstellen per aanmeetlocatie gebruiksvriendelijk en efficiƫnt af te handelen. Hierdoor kunnen leveringen aan de eindgebruiker nog optimaler worden bezorgd binnen de vergoeding van zorgverzekeraars.

Via deze app krijgt de aandachtsvelder toegang tot het bestelvoorstel, het klantoverzicht, het besteloverzicht en de eerstvolgende levering. De toegang tot deze applicatie is uitsluitend verkrijgbaar via de door ElderCare geleverde logingegevens.

Door het gebruik van deze app bespaart een zorglocatie op tijd, geld en moeite. En dat in een tijd waarin er meer handen aan het bed nodig zijn. Kortom, de ElderCare App is een aanwinst voor elke zorginstelling!